Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Happy New Year!!

1 januari 2020!!
 
De start van een nieuw jaar biedt nieuwe kansen, mogelijkheden en uitdagingen. Maar voordat we vooruitkijken wil ik toch even stil staan bij de ontwikkelingen van afgelopen jaar. Want Studio Hey heeft zeker niet stilgezeten en er hebben weer hele mooie opdrachten de revue gepasseerd.

Veel werk wordt achter de schermen uitgevoerd, waarbij er aan de “voorkant” niet veel zichtbaar is. Zo ondersteunt Studio Hey diverse opdrachtgevers bij het continu verbeteren van hun online vindbaarheid en zichtbaarheid middels zoekmachineoptimalisatie, website redactie, social media beheer en online advertising. Werk dat ervoor zorgt dat de opdrachtgever het hele jaar zichtbaar is, zonder dat daarbij voor de buitenwacht duidelijk is dat deze werkzaamheden door Studio Hey verricht zijn. 

Maar er is natuurlijk ook werk waar Studio Hey even mee in de spotlight mag staan en dat werk toon ik uiteraard graag aan iedereen die het wil zien! In 2019 waren de ontwerpwerkzaamheden weer zeer divers en een aantal zijn zeker nog even het vermelden waard. Zo ontwierp ik voor LB Solutions in Valkenburg een uitgebreide A4 brochure, maakte ik een klassieke uitnodiging voor een gouden huwelijk en ontwierp ik logo, huisstijl en website voor Topshelf Parket en Mental Coach Monique. Wil je nog meer projecten zien? Bekijk dan even mijn portfolio.
 
Ook werden er stappen gezet om de organisatie verder te professionaliseren. Studio Hey behaalde het Privacy waarborg van DDMA en verder werden er, zowel online als offline, trainingen bijgewoond om kennis en kunde op het gebied van o.a. de AVG, Adobe software en online marketingtools te verdiepen en vergroten.
 
Naast werk in opdracht ben ik samen met een paar vrienden gestart met een nieuw project dat ik nu nog even een beetje “geheim” houdt. De komend tijd zal ik jullie daar meer over vertellen, dus blijf mij volgen als je nieuwsgierig bent….

Auteur: Yvonne Heijdra

Logo en huisstijl voor Mental Coach Monique

Logo en huisstijl voor Mental Coach Monique

Website ontwerp voor Topshelf Parket

Website ontwerp voor Topshelf Parket