Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Webdesign

Webdesign volledig in lijn met uw huisstijl

 

Een belangrijk onderdeel van de corporate identity is uw website. Heeft u al eens stilgestaan bij het belang van uw website en het doel dat u hiermee wilt bereiken? Uw website is de (online) etalage van uw bedrijf en dient op overzichtelijke en aantrekkelijke wijze uw product of dienst weer te geven. Het gedrag van de mens op internet is vluchtig, men neem niet de tijd om ellenlange teksten te lezen of lang te zoeken naar een product. Een goede website wordt geacht in staat te zijn om de aandacht van de bezoeker vast te houden en uit te dagen tot het ondernemen van actie (CTA).  En achter de schermen dient duidelijk meetbaar te zijn wat het resultaat van de website is.

Studio Hey kan u op verschillende manieren begeleiden en adviseren bij de ontwikkeling van een nieuwe website. Of het nu alleen het opfrissen van een bestaande site of het bouwen van een volledig nieuwe website betreft. Wij kunnen meedenken over de structuur van uw website, ondersteunen bij het schrijven van content etc.

Studio Hey maakt websites in eigen beheer en kan tevens de hosting voor u verzorgen. Alle websites die Studio Hey ontwikkelt, zijn modulair uit te bereiden, goed indexeerbaar voor zoekmachines en bovendien is het design altijd maatwerk, waardoor uw website uniek is en perfect past in uw corporate identity.

Na oplevering kunt u uw eigen website vrij eenvoudig in eigen beheer actueel houden. Maar komt u er even niet uit, dan kunnen wij u altijd ondersteunen of een aanvullende training aanbieden.

Interesse gewekt? Neem dan contact op.