Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Brochure ontwerp voor LB Solutions

LB Solutions ontwerpt en vervaardigd design buitendouches geheel in eigen beheer in hun werkplaats te Valkenburg. Ze maken daarbij gebruik van materialen met de best mogelijke kwaliteit en alle producten worden uitvoerig getest alvorens deze in productie genomen worden. Met een “made in Holland” buitendouche van LB Solutions kun je rekenen op jarenlang genot van een heerlijke douche in de buitenlucht.
 
Want bedenk je eens… er is toch niks beters te bedenken dan in eigen tuin onder de douche stappen op een warme zomerdag? Lekker afkoelen, even afspoelen nadat je flink gesport hebt, of gewoon even douchen voordat je in het zwembad of jacuzzi springt. Een groot voordeel van een outdoor shower is dat deze altijd past. Zelfs als de buitenruimte maar het formaat van een “postzegel” heeft of als je verkoeling zoekt op bijvoorbeeld een boot. Een buitendouche kan (bijna) overal geplaatst worden.
 
Het aanbod van LB Solutions bestaat uit een aantal standaardmodellen die geheel naar wens uitgebreid kunnen worden. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een buitendouche geheel op maat te laten ontwerpen.
 
Voor LB Solutions beheert Studio Hey o.a. de website, de social media kanalen en online campagnes, maar naast een online presentatie is een offline presentatie voor LB Solutions ook belangrijk. De klant heeft graag iets tastbaars waarmee hij op het gemak alles nog eens goed kan bestuderen en nazien. Omdat het assortiment aardig veranderd was, werd het tijd voor een nieuwe brochure. Studio Hey maakte deze in gedrukte versie op A4 formaat met een gelijmde cover. Uiteraard is deze ook digitaal gepubliceerd voor een cross mediale aanpak.
 
Hieronder krijg je een kleine sfeerimpressie van de brochure, maar je kunt ook de hele brochure online lezen of het assortiment op de website van LB Solutions bekijken. Laat je inspireren!

eigenschappen

managerYvonne Heijdra
tijdsbestekApril 2019

Brochure LB Solutions

Brochure LB Solutions

Beschrijving buitendouche

Inspiratiepagina