Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Social media marketing

Toen Social Media opkwam, leek het een hype te zijn die snel weer zou overwaaien. Maar i.p.v te verdwijnen is het niet meer weg te denken uit onze samenleving. Met Social Media Marketing kunt u de dialoog aangaan met uw klant, uw naamsbekendheid verhogen, traffic naar uw website verhogen etc. Het is daarom raadzaam om Social Media Marketing integraal op te nemen in de marketing- en communicatie strategie.

Maar het aanbod van deze kanalen is overweldigend, kanalen als Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Youtube, Vine, ze schieten als paddenstoelen uit de grond, de mogelijkheden zijn enorm en de gebruikers migreren van het ene naar het andere platform. De kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet, want welk medium is nu het meest geschikt voor welk doeleinde? Waar is uw doelgroep te vinden en met welke content bereikt u hen het beste?

Studio Hey volgt de ontwikkelingen in Social Media Marketing nauwgezet en kan u ondersteunen bij het professioneel inzetten van de juiste kanalen. Wij kunnen een doelgerichte social media strategie voor u bedenken, ondersteunen bij de uitvoering van deze strategie, profielen en pagina’s voor u aanmaken en voorzien van een design dat in lijn ligt met de huisstijl.

De effectiviteit van de social media strategie is echter sterk afhankelijk van een goede webcare, u gaat de dialoog aan met uw klant, geeft opvolging aan klachten, bedankt voor een compliment en gaat luisteren naar de markt. Er zal een wereld voor u opengaan die anders gesloten zou blijven. Studio Hey kan middels aanvullende coaching en training de benodigde handvatten aanreiken, zodat u op productieve wijze uw webcare in eigen beheer kunt uitvoeren. Maar heeft u te weinig tijd om uw social media kanalen goed bij te houden? Dan kunt u dit ook uitbesteden aan Studio Hey. Door een MarCom abonnement af te sluiten bij Studio Hey, worden deze werkzaamheden structureel voor u uitgevoerd.

Interesse gewekt? Neem dan contact op.