Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Website voor Topshelf Parket

Topshelf Parket is al ruim 30 jaar een begrip in de regio als het gaat om parketvloeren. De liefde voor het ambacht is in het hele bedrijf duidelijk merkbaar en iedereen werkt er dagelijks met veel plezier aan nieuwe vloeren voor uiteenlopende opdrachtgevers. Topshelf Parket plaatst vloeren bij zowel particulieren als bedrijven en heeft voor iedere ruimte een geschikte oplossing. 

Naast de standaard vloeren is er ook maatwerk mogelijk, de vloer kan op kleur gebracht worden met olie of lak. Ook kan een gloednieuwe vloer de uitstraling van een doorleefde vloer krijgen met speciale verouderingstechnieken. Het is net maar net wat je mooi vindt en wat bij de interieur stijl past. Ook parketrenovatie, trapbekleding en vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden. Kortom een volledig pakket van vloeroplossingen die middels de nieuwe website veel beter gepresenteerd moesten worden.

Studio Hey maakte daarom een website waarop alle diensten en producten goed tot hun recht komen. De uitgevoerde projecten kunnen m.b.v. de projectenmodule beschreven worden en met de blogmodule is de mogelijkheid gecreëerd om nieuws, updates en trends met de bezoeker te delen. En voor een persoonlijke touch wordt het team van Topshelf Parket aan de bezoeker voorgesteld, zo weet deze van te voren al wie er over de vloer zal komen. De website is uiteraard geheel in lijn met de nieuwe huisstijl die Studio Hey voor Topshelf Parket ontwikkelde. 

Overweeg jij een parketvloer (bv. zo'n prachtige visgraat...)? Bezoek dan zeker even de website van Topshelf Parket, want ze leveren echt prachtig werk! 

eigenschappen

managerYvonne Heijdra
tijdsbestekLive sinds december 2019

Homepage Topshelf Parket

Projecten pagina Topshelf Parket

Blog Topshelf Parket