Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Vervroegd kerstcadeautje (printable kalender 2020)

Printable kalender 2020 Studio Hey

Weet je dat het (met vandaag meegeteld) nog maar 68 dagen tot kerst is? Dat lijkt misschien nog best ver weg, maar het gaat sneller dan je denkt. De kerstperiode is traditiegetrouw een periode waarin relatiegeschenken uitgedeeld worden. Een kalender voor het komende jaar is een geschenk dat dan vaak uitgedeeld wordt en veel relaties wachten hier ook op (zeker als je dit al een paar jaar op rij gedaan hebt). Ben jij dit jaar al voorbereid? Zijn jouw bedrijfskalenders al klaar? Nee? Laat Studio Hey dan helpen!

 

Studio Hey heeft de kalenders voor 2020 in ieder geval wel al klaar en wij wachten niet tot kerst maar delen deze nu alvast uit! 

Dit cadeautje is voor iedereen die er interesse in heeft, dus wil je graag de kalender hebben? Klik dan hieronder op downloaden en de kalender is van jou. Deze kalender is bovendien voorzien van allerlei extra’s waardoor je 2020 helemaal georganiseerd zal zijn en niks meer gaat vergeten. Want wat hebben we er allemaal opgezet:

  • Alle feestdagen.
  • Bijzondere dagen/inhaakmomenten.
  • De vakanties per regio.
  • Wanneer je klok moet verzetten.
  • Wanneer een nieuw seizoen start.
  • En keyboard shortcuts en special tekens maken.

De keyboard shortcuts zijn voor een MAC en Windows computer verschillend, dus zijn er ook 2 verschillende downloads van de kalender (1 voor Mac en 1 voor Windows) .

Downloaden maar:

Hoe print ik de kalender 2020?
Je kunt de printable gewoon downloaden en op je eigen printer afdrukken. Let op: het bestand is origineel opgemaakt op een formaat van 84 x 59,4 cm wil je deze op een A4 of A3 printen dan moet je bij het printen even de optie “passend maken” aanklikken. De printer past het formaat dan automatisch aan het papierformaat aan dat jij in je printer hebt.

Kan ik de kalender ook laten personaliseren?
Ja dat kan. Wil je graag deze kalender in je eigen huisstijl kleuren en met eigen logo? Dat kan. Bel even naar 06-20746660 of stuur een mailtje naar y.heijdra@studiohey.nl. De kosten voor personalisatie zijn € 75,-. excl. BTW Je kunt ook een volledig eigen kalender laten opmaken, vraag naar de mogelijkheden.

Kan ik de kalender ook op groot formaat ontvangen?
Ja, ook dat kan. Wij hebben ook gedrukte exemplaren op voorraad. Wil je er 1 hebben? Neem dan even contact met ons op.