Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Studio Hey officieel gestart

Op 01-03-2017 was het officieel: niet meer naast werk in loondienst, maar volledig zelfstandig en er vol voor gaan.

Mijn passie volgen en van parttime ondernemer naar fulltime ondernemer…dat was mijn goede voornemen voor 2017. 

Een stap die je niet zomaar zet, maar ik ben gelukkig gezegend met hele lieve mensen om mij heen die mij door dik en dun steunen. “Ga ervoor!”, zeiden zij. Dus ik heb de daad bij het woord gevoegd en in februari mijn baan opgezegd. 

Vanaf 01-03-2017 mag ik mijzelf dan ook echt zelfstandig ondernemer noemen. Dus niet meer naast mijn werk in loondienst, maar voor de echt. 

Met Studio Hey kan ik mijn opdrachtgevers alles op het gebied van marketing en grafische vormgeving uit handen nemen, zowel offline als online. Ik heb er ongelofelijk veel zin in en kijk uit naar alle mooie opdrachten die ik in de toekomst mag gaan uitvoeren! Wat in ieder geval al een hele leuke bijkomstigheid is, is dat mijn beide werkgevers (IZI Motive en Tisaco) heel positief reageerden op mijn nieuwe toekomst stap en zij mij gevraagd hebben om nu als zelfstandige toch werkzaamheden voor hen te blijven verrichten. En van mijn collega's kreeg ik een ontzettend mooi afscheidscadeau, ook al ga ik ze dus niet helemaal verlaten...

Auteur: Yvonne Heijdra 

Kaartje verstuurd

Kaartje verstuurd

Kaarten verzonden om iedereen in mijn netwerk op de hoogte te stellen van deze nieuwe start.

Boeket met succeswensen

Boeket met succeswensen

Na het verzenden van de kaarten, kwamen er allemaal bloemen en kaarten binnen. Echt super leuk! Wat een verwennerij!

Afscheidscadeau van collega's bij Tisaco

Afscheidscadeau van collega's bij Tisaco

Van mijn collega's bij Tisaco kreeg ik een prachtig afscheidscadeau. Een goed gevulde doos van Rituals (hoe wisten ze toch dat ik daar zo weg van ben...;-)) en een dinerbon voor El Greco in Heerlen.

Fotogenieke producten

Fotogenieke producten

De producten van Rituals zijn zo fotogeniek, daar moest ik even een kleine fotosessie aan wijden.

Notitieboekje van Rituals

Notitieboekje van Rituals

In het pakket zat ook een mooi notitieboekje, altijd handig. Mooie spreuk aan de binnenkant "enjoy the little things in life, one day you'll look back and realize they were the big things."

Prachtige boeket

Prachtige boeket

Bloemen krijgen is altijd leuk en zeker als ze onverwacht thuisbezorgd worden!

So lovely....

So lovely....

Flowers are a girls best friend!

Heel veel post met gelukwensen

Heel veel post met gelukwensen

Ontzettend veel kaartjes gekregen met succes wensen. Ontzettend lief dat iedereen zo met je meeleeft!

Pretty

Pretty

De boeketten die geleverd werden waren stuk voor stuk echt prachtig. Wat heb ik genoten van al die bloemenpracht in huis!