Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Studio Hey is 2 jaar

Hiep hiep hoera!!

Vandaag viert Studio Hey haar 2de officiële jubileum. Een leuk moment om even bij stil te staan, want een jubileum is net zo leuk als je eigen verjaardag vieren. Het is gewoon een fijn feestelijk momentje en een mooie gelegenheid om de afgelopen periode te evalueren en plannen voor de toekomst te maken.
 

Afgelopen jaar was voor Studio Hey weer een jaar vol met creatieve uitdagingen, leuke nieuwe opdrachtgevers en interessante ontwikkelingen. Ik mocht werken aan de meest uiteenlopende opdrachten op het gebied van grafische vormgeving, zoekmachine optimalisatie, content creatie, copywriting etc. Om een kwaliteit slag te kunnen maken, werd Studio Hey lid van branchevereniging DDMA en behaalde het Privacy waarborg certificaat. Vanuit sociaal aspect sponsorde Studio Hey een aantal leuke initiatieven (waaronder F1 Vriendengroep Limburg). En verder werd er ter verdieping van de kennis, om op de hoogte te blijven en om inspiratie op te doen menig event bezocht, (online) seminar gevolgd en boek gelezen. Wil je meer weten of zien? Bekijk dan ook even mijn portfolio en lees de andere blogartikelen.
 
Ook voor het komende jaar liggen er weer de nodige plannen op de plank. Dus stick around als je op de hoogte wilt blijven ;-)
 
En wie jarig is trakteert…
Een leuk aspect van jarig zijn, is dat je een goede reden hebt om een traktatie uit te delen. Voor Studio Hey ook gelijk weer een leuke gelegenheid om te laten zien wat er o.a. mogelijk is op het gebied van drukwerk, relatiegeschenken en het verbinden van offline en online. Voor iedereen heb ik daarom weer een leuke attentie: dit keer in de vorm van een handige boekenlegger met sticky notes. Gewoon om lekker offline te gebruiken.
 
En daarnaast, als hulpje voor de digitale wereld, een luxe mapje met een powerbank om een telefoon of ander apparaat onderweg even op te kunnen laden en een USB-stick voor extra dataopslag. Uiteraard niet zomaar een simpel setje maar een mooi vormgegeven gift set, uitgevoerd in leder dat d.m.v. bedrukking en embossing helemaal past in de huisstijl van Studio Hey.
 
De boekenlegger is een traktatie die ik aan iedereen binnen mijn netwerk uitdeel. Heb je nog geen exemplaar ontvangen, maar zou je er wel graag een willen hebben? Laat het dan even weten. Zodra wij elkaar weer zien zal ik er een voor je meenemen.
 
De gift set met powerbank en USB-stick is een wat exclusiever artikel, dat alleen voor mijn vaste opdrachtgevers en 4 gelukkige winnaars bestemd is. Ben jij geen opdrachtgever, maar wil jij wel kans maken op een van deze gift sets? Dan vraag je je vast af hoe je kunt deelnemen... Dat is heel eenvoudig! Je hoeft hier niks extra’s voor te doen, behalve je brievenbus in de gaten te houden. Binnenkort valt namelijk mijn jubileumkaart bij jou op de mat en op die kaart vind je onder een kraslaagje of jij gewonnen hebt of niet. Ben jij 1 van de winnaars? Stuur dan een foto van jouw kaart als bewijs naar mij toe (delen op Facebook mag uiteraard ook!) en het cadeautje komt zo snel mogelijk naar jou toe!
 
Tot slot:
Aan alle klanten, leveranciers, familieleden, vrienden, kennissen, enz.: ik wil jullie allemaal weer hartelijk bedanken voor je bijdrage aan het succes van Studio Hey. Ik waardeer dit enorm!
 
Auteur: Yvonne Heijdra

Boekenlegger met sticky notes

Boekenlegger met sticky notes

Voor iedereen in mijn netwerk heb ik een handige boekenlegger. Zodra wij elkaar weer zien, zal ik er een voor jou meenemen.

Gift set

Gift set

Deze gift set is voor de vaste opdrachtgevers van Studio Hey en bevat een powerbank en USB stick.

Luxe uitvoering

Luxe uitvoering

De gift set is uitgevoerd in wit leder en d.m.v. zeefdruk en embossing voorzien van het logo en webadres van Studio Hey.

Kraslaagje op verjaardagskaart

Kraslaagje op verjaardagskaart

Staat deze tekst onder het kraslaagje op jouw kaart? Gefeliciteerd, dan heb jij zo'n mooi setje gewonnen.

Powerbank

Powerbank

De powerbank heeft een indicatielampje dat aangeeft hoe vol deze nog is. De powerkbank is tevens voorzien van een kleine zaklamp functie.

Luxe USB

Luxe USB

Voldoende opslagcapaciteit om wat extra data mee te kunnen nemen.

Embossing

Embossing

Embossing is een prachtige techniek en geeft een artikel een zeer luxe uitstraling.

Druktechnieken

Druktechnieken

Zeefdruk (kleur) en embossing (indruk) naast elkaar, topcombi!