Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Studio Hey goes international!!

Tja, wat doe je als een vriendin van je besluit om samen met haar man naar Oostenrijk te vertrekken om daar een B&B over te nemen? Dan ga je er achteraan natuurlijk! Niet letterlijk, maar met de dienstverlening ;-)

 

Natascha en Robbie hebben het er al heel wat jaartjes over…vertrekken naar Oostenrijk om daar een B&B o.i.d. te starten. Zij konden hun geluk dus niet op toen zij dé accommodatie konden overnemen die stiekem al jaren op hun bucketlist stond. En dat betekende niet lang twijfelen en actie ondernemen: huis in Nederland verkopen, alles inpakken, alle overbodige spullen verkopen, afscheid nemen van familie en vrienden en op naar een nieuw avontuur!
 
In deze tijd een moedige stap, maar zij laten zich niet tegenhouden door dat stomme virus. Ze nemen een goedlopend bedrijf over en zitten boordevol energie om dat zo te houden of zelfs nog te verbeteren. En ik ben ervan overtuigd dat ze dat gaat lukken! Dit koppel is ondernemend en sportief en echt niet bang om de handen uit de mouwen te steken, dus dat gaat helemaal goed komen. Daarnaast ligt het bedrijf in een prachtige omgeving en is er meer dan voldoende ruimte om alleen, met zijn tweeën, met het hele gezin of met een vriendengroep daar vakantie te vieren. Ik hou mij in ieder geval al aanbevolen en zodra we weer de grens over mogen zal ik zeker een vakantie boeken bij Gästehaus Pernull!! (Stiekem al even wat sluikreclame ;-)).
 
Maar terug naar Studio Hey: om een eigen identiteit aan hun bedrijf te kunnen geven, wilden Natascha en Robbie graag direct bij overname, starten met een nieuw logo en huisstijlkleur. En ja hoor! Studio Hey mocht deze toffe opdracht voor haar rekening nemen. Superleuk om dit voor een vriendin die zo’n mega gave stap zet te mogen doen. Echt een eer, want ik ben super trots op haar. En bijkomend voordeel: mijn werk is nu ook in Oostenrijk te bewonderen!!
 
Inmiddels zitten Natascha en Robbie al een dikke week in hun nieuwe “optrekje” en zijn ze nu druk bezig om alles in orde te maken voor de eerste gasten. Maar voordat ze naar Oostenrijk vertrokken, hebben ze hier natuurlijk behoorlijk gestrooid met hun nieuwe visitekaartjes, dus we moeten al bijna een nieuwe lading bestellen.
 
Hieronder zie je het eindresultaat van logo en huisstijl. En heb je inmiddels wel zin gekregen om naar Oostenrijk op vakantie te gaan? Check dan zeker even hun website en boek! Want echt, het is ongelofelijk mooi daar!

Auteur: Yvonne Heijdra