Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Sponsoring Max Verstappen fanbus F1 Vriendengroep Limburg

TVEllef: Max Verstappen fanbus vertrekt naar Oostenrijk

Studio Hey sponsort de F1 Vriendengroep Limburg inmiddels alweer een paar jaar en dit seizoen droegen wij ook een steentje bij aan de Max Verstappen fanbus. Als trotse sponsor presenteren wij nu ons logo achterop deze bus!
 

Vandaag barst het racegeweld weer in alle hevigheid toe. Max Verstappen heeft dit seizoen al een paar mooie races gereden en alle ogen zijn nu op hem gericht. Als vanzelfsprekend zullen de mannen van de F1 Vriendengroep Limburg gespannen toekijken hoe hun idool deze race in Hongarije zal rijden, die hij vanaf pole position mag starten.
 
De vriendengroep bestaat inmiddels alweer heel wat jaartje en ook zonder Nederlandse coureurs in de wedstrijd hebben zij altijd trouw alle races gevolgd. Maar sinds de komst van Max Verstappen is het voor de mannen natuurlijk nog leuker geworden. En dat is te zien ook, want de inspanningen die de vriendengroep doet, worden ieder jaar groter en professioneler.
 
Naast het jaarlijkse bezoek aan de race in Spa gaan een aantal leden uit de vriendengroep ook naar andere races, zoals de race in Spanje, Oostenrijk en Duitsland. En dat doen ze graag in stijl. Daarom hebben zij begin dit jaar een touringcar aangeschaft die ze volledig in Max Verstappen stijl gepimpt hebben. De bus is van alle gemakken voorzien, heeft 12 slaapplekken, een kleine “loungeruimte” waar ze kunnen zitten als het buiten slecht weer is en de voorraadkast zit bomvol eten, snacks en…bier (uiteraard).
 
De aanschaf van deze bus hebben de vrienden volledig voor eigen rekening genomen, waarbij zij wel de vaste sponsoren gevraagd hebben om ook een steentje bij te dragen. Studio Hey sponsort de vriendengroep inmiddels alweer een aantal jaar en deed daarom graag een bijdrage voor deze bus. Als tegenprestatie kregen alle sponsoren, ruimte op de bus voor het eigen logo. Dus was een mooie ruil en Studio Hey is nu samen met de rest van de sponsoren (waaronder Red Bull en Opa Verstappen) mooi vertegenwoordigd op dit enorme reclamebord op wielen dat al heel wat media aandacht gehad heeft.
 
Verder zal Studio Hey ook dit jaar weer een bijdrage doen aan het jaarlijkse Spa (feest) weekend en net als vorig jaar o.a. de polsbandjes voor de members leveren. Wil je daarover meer lezen? Lees dan ook even het blogartikel van vorig jaar.

Na vandaag hebben de coureurs even een paar weekjes rust. De eerstvolgende race zal in Spa Francorchamps zijn, voor de F1 Vriendengroep Limburg natuurlijk het event van het jaar, want dan wordt weer alles uit de kast gehaald voor het jaarlijkse Spa weekend.

Studio Hey als trotse sponsor op de Verstappen fanbus van F1 Vriendengroep Limburg

Studio Hey als trotse sponsor op de Verstappen fanbus van F1 Vriendengroep Limburg