Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Printable kalender 2024

Ben jij al voorbereid op 2024? Of zoek je nog wat hulp bij het plannen van jouw jaar? De Studio Hey jaarkalender kan daarbij helpen!

De kalenders voor 2024 liggen voor jou klaar! 

De jaarkalender is bedoeld voor iedereen die 'm graag wilt hebben dus aarzel niet, je kunt jouw exemplaar hieronder eenvoudig downloaden. De kalender is voorzien van allerlei extra’s waardoor jouw jaar helemaal georganiseerd zal zijn en je niks meer gaat vergeten (mits je af en toe naar de kalender kijkt ;-)). Op deze kalender staat namelijk:

  • Alle feestdagen.
  • Bijzondere dagen/inhaak momenten.
  • De vakanties per regio.
  • Wanneer je de klok moet verzetten.
  • Wanneer een nieuw seizoen start.
  • Keyboard shortcuts & speciale tekens maken.
    De keyboard shortcuts zijn voor een MAC en Windows computer verschillend, dus zijn er ook 2 verschillende downloads van de kalender (1 voor Mac en 1 voor Windows).

Downloaden maar:

Hoe print ik de kalender 2024?
Je kunt de printable gewoon downloaden en op je eigen printer afdrukken. Let op: het bestand is origineel opgemaakt op een formaat van 84 x 59,4 cm, wil je deze op een A4 of A3 printen dan moet je bij het printen even de optie “passend maken” aanklikken. De printer past het formaat dan automatisch aan het papierformaat aan dat jij in je printer hebt.

Kan ik de kalender ook laten personaliseren?
Ja dat kan. Wil je graag deze kalender in je eigen huisstijl kleuren en met eigen logo? Dat kan. Bel even naar 085-0470547 of stuur een mailtje naar y.heijdra@studiohey.nl. De kosten voor personalisatie zijn € 125,- excl. BTW Je kunt ook een volledig eigen kalender laten opmaken, vraag naar de mogelijkheden.

Kan ik de kalender ook als gedrukte versie op groot formaat ontvangen?
Ja, ook dat kan. Wij hebben ook gedrukte exemplaren (A1 formaat) op voorraad. Wil je een exemplaar hebben? Neem dan even contact met ons op.