Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Klantevent IZI Motive en Marktplaats

Er werd aandachtig geluisterd naar de interessante presentatie van IZI Motive. Ik ben benieuwd of ze ook echt de stap durven nemen, want het blijft toch wel een starre branche waar ze vast blijven houden aan het oude bekende.

Presentatie

Er werd aandachtig geluisterd naar de interessante presentatie van IZI Motive. Ik ben benieuwd of ze ook echt de stap durven nemen, want het blijft toch wel een starre branche waar ze vast blijven houden aan het oude bekende.

IZI Motive is een bijzondere samenwerking aangegaan met Marktplaats. Samen hebben zij een koppeling ontwikkelt waarmee bedrijven in de automotive heel eenvoudig producten kunnen kopen en verkopen op Marktplaats. Een unieke oplossing voor een vrij starre branche die zeker niet voorop loopt op het gebied van e-commerce. De super gave oplossing die IZI Motive en Marktplaats nu bieden werd d.m.v. een klantevent gepresenteerd.

Het klantevent: "De online toekomst van auto-onderdelen" werd gehouden bij Dinalog (Dutch Institute for Advanced Logistisch) te Breda. Samen met een marketeer van Marktplaats mocht ik de voorbereidingen van dit event op mij nemen. Marktplaats zorgde voor de benodigde exposure en ik maakte de uitnodigingen, zorgde voor de administratieve verwerking van de aanmeldingen en het regelen van een professionele ontvangst bij binnenkomst. Daarnaast hoorde uiteraard het ontwerpen van de flyers, tarievenlijsten en de roll up banner tot mijn werkzaamheden :-) 

Het uitgangspunt van het evenement was het centraal stellen van de (potentiële) klant. De zakelijke klant maar zeker ook de consument. In de presentaties werd aandacht besteedt aan vragen als: Wie is die klant precies? En hoe ziet het online koopgedrag van de consument eruit? En van de zakelijke klant? En welke rol speelt de online showroom in de aankoopfase anno 2015 en in 2020? 

Sprekers tijdens het event waren Wouter Geerlings (Business Development Manager bij Marktplaats), Paul Spijkers (Algemeen directeur IZI Motive) en een verrassende gast spreker. De opkomst was verrassend groot en er werd aandachtig geluisterd naar de verschillende presentaties. Je kon merken dat het publiek, ondanks de bezwaren die deze branche nog heeft op het gebied van e-commerce, toch wel begint open te staan voor vernieuwing.

Het was een interessante dag waaraan ik met veel plezier heb meegeholpen. Nu volgt de follow up en ik ben benieuwd wie er als eerste overstag gaat.

Auteur: Yvonne Heijdra

Ontvangst

Ontvangst

Bij binnenkomst werden alle tickets even gescand zodat we achteraf nog weten wie er aanwezig was om zo een goede follow up te kunnen verzorgen. Uiteraard stond er ook voor iedereen een naambadge klaar.

De zaal

De zaal

De presentatiezaal helemaal gereed voor de verschillende presentaties.

Folder materiaal op de stoelen

Folder materiaal op de stoelen

Om de genodigden de gelegenheid te geven om e.e.a. later nog eens terug te lezen hebben we informatie flyers gemaakt die uiteraard al netjes op de stoelen klaargelegd werden.

Flyer IZI Motive.com platform

Flyer IZI Motive.com platform

Informatieve flyer vormgegeven waarin de voordelen van het IZI Motive platform helder omschreven staan.