Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Ben jij al klaar voor de feestdagen?

Halloween, Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas, Kerstmis, Oud op Nieuw… het zijn er nogal wat! Allemaal dagen waar je richting je klant iets mee kunt doen. Maar moet dat ook echt!? Nou ik zou zeggen, dat bepaal je lekker zelf! Daarom ben je ondernemer geworden, om zelf de koers te bepalen. En ja er zijn zeker dingen die je niet kunt negeren en waar je gewoon in mee moet, maar je hoeft echt niet met alle winden mee te waaien.

 

Zelf ben ik echt een fan van kerstmis, alles dat daarmee samenhangt vind ik leuk. De gezelligheid, de saamhorigheid, de feestelijke versieringen (en dat mag ook best een beetje kitsch zijn), het samen koken en eten, kerstmarkten, glühwein, de mooi gedecoreerde winkel- etalages en -straten, de bijzondere cadeautjes en kerstmuziek (ja, ook die hele foute…). Daarom besteed ik ieder jaar veel aandacht aan kerst en dat begint stiekem al heel snel na de zomer. Wanneer de meesten nog hun zwembandjes moeten opbergen, begint het bij mij al te kriebelen en zodra de nieuwsbrief van Rituals mij vertelt dat hun advent kalender weer verkrijgbaar is, bestel ik die direct. Verder denk ik ook nu al na over wat ik tijdens het kerstdiner wil serveren, want traditiegetrouw organiseren Roger en ik ieder jaar op kerstavond een gezellig kerstdiner voor de familie. En daarbij hoort ook een leuk presentje, een mooi menukaartje, naamkaartjes en een mooie tafelschikking, er is dus nog genoeg te doen...
 
Verder verstuur ik ieder jaar een hele berg kerstkaarten, gewoon omdat ik het leuk vind om iedereen weer even een fijne feestdagengroet te doen via de brievenbus. En uiteraard staat ook het klaarmaken van de Studio Hey jaarkalender weer op de planning. Dus Halloween, Black Friday, Cyber Monday en Sinterklaas (behalve de kruidnoten en banketstaaf ;-)) sla ik even over, want kerstmis vergt al genoeg van mijn tijd.
 
Het stilstaan bij bijzondere dagen is dus voor iedereen een persoonlijke keuze, maar als je iets doet moet je het wel goed doen! Dus maak een gedegen plan voor je marketing en voer dit stap voor uit. Heb je geen idee waar je moet beginnen, dan kun je altijd de hulp van Studio Hey inschakelen. Ik help jou graag met het opzetten en uitvoeren van een goed feestdagen plan, dus aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Auteur: Yvonne Heijdra 

Menukaart diner 2015

Menukaart diner 2015

Kerstkaart 2016

Kerstkaart 2016

Kerstcadeautjes met verlichting ;-)

Kerstcadeautjes met verlichting ;-)

Kerstkaart 2017

Kerstkaart 2017

Kerstkaart 2018

Kerstkaart 2018

Kerstkaart 2019

Kerstkaart 2019

Kerstkaart 2020

Kerstkaart 2020

Kerstkaart 2021

Kerstkaart 2021

Kerstkaart 2022

Kerstkaart 2022