Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Website ontwerp Mental Coach Monique

Naast de ontwikkeling van logo en huisstijl ontwierp Studio Hey tevens de website voor Mental Coach Monique. De website heeft als belangrijkste doelen: de bezoeker goed te informeren over de dienstverlening, vertrouwen wekken en het de bezoeker zo eenvoudig mogelijk maken om contact op te nemen.
 
Daarom wordt o.a. het E-book, waarin diverse handvatten geboden worden, gratis aangeboden als download, kan de bezoeker zich aanmelden voor een gratis inzichtsessie en is de website op meerdere plaatsen voorzien van duidelijke CTA’s. Daarnaast kan de bezoeker direct kennis maken met de eigenaresse door haar eigen verhaal te lezen.
 
Om de bezoekers nog meer mee te kunnen nemen in haar verhaal, is er de mogelijkheid voor het bijhouden van een blog gecreëerd en kunnen haar video tips die ze op YouTube plaatst, eenvoudig binnen de website getoond worden.
 
De website is geheel in lijn van de huisstijl ontworpen. Ook zijn de verschillende social media kanalen als Facebook, Youtube en Google Mijn Bedrijf accounts ingericht en voorzien huisstijl elementen.
 
Ben je benieuwd naar wat Mental Coach Monique voor jou kan betekenen of wil je gewoon even verder kijken naar het werk dat Studio Hey voor dit bedrijf deed? Ga dan naar de website van Mental Coach Monique.

eigenschappen

managerYvonne Heijdra
tijdsbestekApril 2019

Homepage Mental Coach Monique

E-book aanvragen

Klantervaringen

Video tips