Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Website GIENS Support

GIENS Support biedt business ondersteuning in de breedste zin van het woord. Voor verschillende disciplines (organisatorisch, secretarieel en marketing) kunnen bedrijven gebruik maken van deze flexibele dienstverlening. Wanneer er hulp nodig is, hoeft er niet gelijk nieuw personeel aangenomen te worden maar kan GIENS Support tijdelijk of voor een langere periode daar waar nodig ondersteunen. De opdrachtgever zit daardoor niet gelijk vast aan langdurige contracten.

Studio Hey heeft voor GIENS Support een website ontwikkelt die geheel in lijn ligt met de huisstijl. De kleuren en het logo waren het uitgangspunt voor het design van deze website. Verder moest de slogan duidelijk naar voren komen. De belangrijkste doelen voor deze website zijn het informeren over de dienstverlening en de bezoeker motiveren om contact op te nemen.

Om snel de gewenste informatie te kunnen vinden, zijn alle pagina's binnen de website met 1 klik te benaderen. Dat is bereikt door meerdere navigatie mogelijkheden toe te voegen zoals een hoofdmenu, submenu, links in de teksten in de footer. Op de homepage zijn duidelijke buttons geplaatst, waar de belangrijkste diensten direct mee te vinden zijn.

 

eigenschappen

managerYvonne Heijdra
tijdsbestekLive sinds mei 2018

Homepage website GIENS Support

Homepage website GIENS Support

Subpage website GIENS Support

Subpage website GIENS Support