Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Logo en huisstijl ontwerp voor Gästehaus Pernull (Oostenrijk)

Sinds 1 november 2020 zijn Robbie en Natascha de trotse nieuwe eigenaren van Gästehaus Pernull, een gastenverblijf in Hermagor, Oostenrijk. 

Om een eigen identiteit aan hun bedrijf te kunnen geven, wilden Natascha en Robbie graag direct bij overname, starten met een nieuw logo en huisstijlkleur. Studio Hey mocht deze toffe opdracht voor haar rekening nemen en is daardoor nu ook te zien in Oostenrijk!

In de bestaande huisstijl was gebruik gemaakt van een fletse groentint en een vrij beetje oubollig lettertype. Dat moest dus anders, want Robbie en Natascha zijn jong en energiek daar past geen "stoffig" logo en huisstijl bij. We kozen daarom voor een diepblauwe kleur die veel moderner en frisser is. Voor een stukje herkenbaarheid is het pand gebruikt als beeldmerk, deze is vereenvoudigd naar een lijntekening bestaande uit enkele lijnen en afgemaakt met de tekst "Powered by Robbie & Natascha". Dat wilden zij graag omdat dan ook direct in het logo duidelijk wordt met wie je te maken hebt, wanneer je daar een vakantie boekt.

Het eindresultaat is een strak en modern logo dat het bedrijf een nieuwe look geeft zonder de historie te vergeten.

eigenschappen

managerYvonne Heijdra
tijdsbestekseptember-oktober 2020

Visitekaartjes Gästehaus Pernull

Logo Gästehaus Pernull