Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Drukwerk voor Bandenspecialist Kicken

Bij Bandenspecialist Kicken kunnen particulieren en zakelijk bestuurders terecht voor nieuwe banden en velgen en onderhoud hieraan. De monteurs geven na uitvoering van de werkzaamheden altijd duidelijke instructies aan de bestuurder mee. Zo moeten de wielmoeren vaak na een aantal kilometers even nagetrokken worden. De bestuurder kan dit heel eenvoudig zelf, maar het is een klusje dat wel eens vergeten wordt.
 
Om de bestuurder te helpen herinneren, wilde men graag iets tastbaars in de wagen achter kunnen laten. Studio Hey ontwierp daarom natrek kaartjes in de vorm van een deurhanger voor vrachtwagens en kleine natrek kaartjes op A7 formaat met boorgat (t.b.v. bevestiging met elastiekje aan knipperlicht schakelaar) voor personenauto’s.
 
Naast de service in de vestigingen wordt er ook op locatie service verleend. Vaak betreft dit reguliere controle waarbij o.a. de bandenspanning gecontroleerd wordt. Om de bestuurder en de collega die de volgende controle moet uitvoeren goed te informeren over de stand van zaken werd er door Studio Hey een pompcontrole sticker ontworpen. Deze sticker moet beschreven kunnen worden en ook gedurende een langere periode tegen weersinvloeden bestand zijn, deze werden daarom gedrukt op vinyl.
 
Bandenspecialist Kicken biedt ook pechservice en om ervoor te zorgen dat bestuurders het servicenummer eenvoudig kunnen vinden, werd ook hiervoor een sticker ontworpen. Deze sticker werd net als de pompcontrole sticker gedrukt op vinyl.

eigenschappen

managerYvonne Heijdra
tijdsbestekdecember 2018 - januari 2019

Natrek kaartjes in deurhanger formaat

Divers drukwerk voor Bandenspecialist Kicken