Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Brochure ontwerp voor de Lokkerij

De herintroductie van de ooievaar is een project om trots op zijn, maar er zijn nog veel misverstanden over de ooievaar en zijn leefgebied. Om een aantal hardnekkige misverstanden uit de wereld te helpen zijn er in opdracht van drs. J. Hooimeijer, in overleg met scholengemeenschap Dingstede in Meppel, een aantal profielwerkstukken (PWS) gemaakt door leerlingen van 6 VWO.

Om de bevindingen van deze werkstukken te kunnen presenteren en nader toe te lichten is door Studio Hey in opdracht van Adviespraktijk voor Vogels en Ooievaarsbuitenstation de Lokkerij een brochure ontwikkelt. Deze brochure is uitgevoerd op A5 formaat, de cover is gedrukt op 250 grs. glanzend papier en het binnenwerk is gedrukt op 135 grs. glanzend papier. In de brochure zijn d.m.v. QR-codes links gelegd naar de website van de Adviespraktijk voor Vogels en Ooievaarsbuitenstation de Lokkerij om de lezer zo eenvoudig door te verwijzen naar meer achtergrondinformatie online.

De brochure is daarnaast online gepubliceerd om het voor een breed publiek toegankelijk te maken en het document eenvoudig te kunnen delen via social media, e-mail etc.

eigenschappen

managerYvonne Heijdra
tijdsbestekFebruari 2018

Brochure herintroductie van de ooievaar

Brochure herintroductie van de ooievaar