Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

 

 

BLOG
BEKIJK PORTFOLIO
+31 (0)85 047 0547

Bedankt - succes kaartjes Mental Coach Monique

De eigenaresse van Mental Coach Monique wilde graag haar cliënten iets kunnen meegeven na afronding van een traject. Studio Hey heeft hiervoor een kaartje op A6 formaat ontworpen, waarmee Monique op een leuke manier haar cliënten succes kan wensen bij het in praktijk brengen van het geleerde.
 
Daarnaast is voor Mental Coach Monique een positieve referentie de beste reclame die er is en daarom wordt er op het kaartje tevens gevraagd om bij tevredenheid een review te schrijven. Dit kan heel eenvoudig via een formulier op de website van Mental Coach Monique en de QR-code maakt het nog gemakkelijker om direct naar de juiste website pagina te navigeren.
 
Om een beetje te kunnen afwisselen, zijn er gelijk 2 verschillende versies ontworpen. Beide versies van het kaartje zijn gedrukt op 300 grs. papier dat aan de voorzijde afgewerkt is met een glanslaminaat. Het kaartje is tevens als afbeelding opgemaakt waardoor het digitaal verstuurd kan worden aan cliënten die alleen op afstand (via skype) een coaching sessie doorlopen hebben.

eigenschappen

managerYvonne Heijdra
tijdsbestekApril 2019